top of page

Waarom kiezen voor bijles bij Lerenaanhuis? 

Toenemende werkdruk

De laatste jaren worden de klassen in het onderwijs steeds voller en wordt er steeds vaker gekozen voor een combinatiegroep. Hierdoor verdubbelt de instructietijd van leerkrachten en is er dus steeds minder tijd om daadwerkelijk één op één begeleiding te bieden aan alle kinderen in de klas. Daarnaast neemt de werkdruk van leerkrachten alleen maar toe door de stapels met administratie die zij moeten verwerken.

Deze situatie zorgt ervoor dat niet alle kinderen in de klas de uitgebreide begeleiding en aandacht krijgen die zij zo hard verdienen en nodig hebben.

 

Lerenaanhuis biedt deze begeleiding op maat aan, op een persoonlijke manier die past bij uw kind. 

Bijles is de extra individuele ondersteuning die ervoor kan zorgen dat uw kind de lesstof beter begrijpt. Door te luisteren naar u en uw kind kan er bijles op maat worden verzorgd, hierdoor kan de hulpvraag van uw kind nauwkeurig worden beantwoord. 

In overleg met de school 

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen van uw kind. Daarom gaan wij, met als doel uw kind op de best mogelijke manier bijles te geven, in contact met de school van uw kind. Samen gaan we in overleg om de bijles af te stemmen op de hulpvraag van uw kind.

Leren in een vertrouwde omgeving

Waar kunnen kinderen beter leren dan in een omgeving waar ze zich vertrouwd voelen? 

Wij geven bijles bij u thuis, omdat wij denken dat kinderen pas echt tot leren komen als ze zich veilig en vertrouwd voelen. 

Hierom zullen wij er ook voor zorgen dat er een goede klik is tussen de leerling en onze bijlesgever.

Onze bijlesgevers zijn ervaren en enthousiaste studenten die een opleiding volgen in het onderwijs.

Is er geen klik met de bijlesgever? Geen probleem, dan zoeken wij naar een oplossing! 

 

Benieuwd naar het tarief?

bottom of page